Portfolio

Wij zijn genomineerd voor de Coiffure Award 2016 in de categorie dames en heren!!

In 2015 deed Jordy de Groot van Jordy's Hair uit Sassenheim voor het eerst mee aan de Coiffure Award. Jordy sleepte direct drie nominaties binnen en won de Coiffure Award Heren 2015! Daar zijn we best trots op!

De coiffure Award tracht de kappersbranche op een nog hoger niveau te brengen en zet zich in voor de promotie van deze branche. Aan de Coiffure Award nemen dé topkappers van Nederland deel en zij zetten elk jaar weer de trend. Ze creëren tezamen de meest toonaangevende modebeelden. Alle kappers halen hun inspiratie uit deze haarmode fotografie wedstrijd en vertalen deze trends naar hun salon. Met kennis van de allernieuwste trends en verzekerd van hoge kwaliteit, zorgt de kapper ervoor dat je met een kapsel de deur uitloopt waarmee je graag gezien wordt!

Het winnen van de Coiffure Award Heren in 2015 smaakte naar meer en vrijwel nadat hij deze Award in zijn handen had, wist Jordy dat hij ook in 2016 mee wilde doen aan deze prestigieuze wedstrijd. Jordy heeft in 2016 meegedaan in twee categorieën, namelijk: heren en dames. Jordy: "In deze categorieën voel ik me helemaal thuis en zie ik nog zo veel uitdagingen! Los van het feit dat trends altijd in ontwikkeling zijn, kreeg ik inspiratie om nu de vrouw in de categorie dames centraal te zetten. Bij de herenserie voelde ik de diversiteit van de man De rode draad zit verwezen in hetzelfde DNA van de man".

Dit jaar was Jordy de Groot genomineerd voor de categorieën dames én heren! De Coiffure Awards vonden plaats op 1 mei. Helaas is Jordy's Hair dit jaar niet in de prijzen gevallen. Desondanks willen we iedereen wel graag bedanken voor alle support en geluk wensen!