ESSENSITY

Uitzonderlijke Kleur Performance - Gericht Op Duurzaamheid

ONTDEK NIEUW ESSENSITY

Onze eerste permanente haarkleuring zonder ammoniak met Phytolipid Technology Nieuwe Essensity Color is onze eerste permanente haarkleuring op basis van olie zonder ammoniak met Phytolipid Technology. Het zorgt voor echte kleurresultaten, natuurlijke intensiteit en pure zachtheid met waar mogelijk gebruikmaking van natuurlijke ingrediënten. Permanente haarkleuring zonder ammoniak voor maximale performance en schitterende, natuurlijke kleurresultaten. Vervangt waar mogelijk synthetische ingrediënten met hernieuwbare, natuurlijk onttrokken ingrediënten. Zonder ammoniak, siliconen, minerale oliën, sulfaten* en kunstmatige geurstoffen

Meer Verzorging en Hoofdhuidcomfort Tot 30% meer verzorging*
Aanzienlijk meer comfort voor de hoofdhuid

ESSENSITY permanente ammoniakvrije olie kleuring geeft een natuurlijk resultaat met intense kleuren, tot 100% grijsdekking en tot 4 niveaus oplichtend vermogen. De kleur stabiliseert de haarstructuur gedurende het kleurproces voor een gezonduitziend kleurresultaat en helpt het haar te beschermen tegen invloeden van buitenaf voor een langdurig kleurbehoud en natuurlijke glans.

KLEUR TECHNOLOGIE

Het geheim ligt besloten in de Phytolipid Technology Door de combinatie van speciaal opnieuw ontworpen kleurpigmenten mengsels en plantaardige oliën met lipiden die in gezond uitziend haar zitten, wordt de kleur performance optimaal. Opnieuw ontworpen kleurpigmenten voor een exacte kleurtoon en een verbeterde kleurenintensiteit met True-to-Tuft & True-to-Nature resultaten.