BLOND ME

UNIEK. BRILJANT. SPECTACULAIR.

Wij creëren de meest spectaculaire blondkleuren. Keer op keer. Blonde vrouwen verwachten echt perfect blond en een individueel, uniek resultaat. Maar oneffen basis, slechte haarkwaliteit, correcte neutralisatie of verschillende ervaringsniveaus zijn enkele van de vele uitdagingen. Daarom hebben wij BLONDME gecreëerd.

LEG JE BLONDE HAAR IN HANDEN VAN EEN EXPERT!

WORD EEN SPETACULAIRE BLONDINE! Het kan edgy, opwindend, cool, chic, opvallend, licht, gesofisticeerd - maar één ding is zeker, blond maakt altijd een blijvende indruk. Krijg de meest spectaculaire en perfecte blonde look met de nieuwe BLONDME kleur & verzorgingscollectie.

INNOVATIEVE KERALAMINATION TECHNOLOGIE Onze oplichtings, kleur en verzorgingsportfolio vullen elkaar aan door de KeraLamination technologie die maximale haarbescherming en verzorging voorziet zowel voor, tijdens als na het oplichten of kleuren. BLONDME biedt unieke shortcut oplossingen aan om de weg naar perfect blond te vergemakkelijken. Dit bestaat uit Lifting, Coloring & White Blending om alle verschillende noden te vervullen.

BLONDME VERZORGING

BLONDE LUXE KLEURVERZORGING SERVICE

De perfecte verzorging voor spectaculair blond. BLONDME kleurverzorgingsservices zijn gemaakt om spectaculaire blondkleuren te behouden, te beschermen en te verbeteren en om je klanten te helpen BLONDME producten te ontdekken. Verbeter je blondkleurconsultatie met kleurcorrectie of verbetering op maat gemaakt van de noden van je klant.